Brugte værktøjsmaskiner til CNC og andre typer produktion

Er du på udkig efter en brugt værktøjsmaskine, er du kommet til det rette sted. Hos Nørgaard Maskin T​eknik i Hundested står vi klar til at hjælpe dig med at finde brugte værktøjsmaskiner til en fordelagtig pris.

Vi vejleder og formidler et køb for vores kunder, og efterfølgende kan vi også tilbyde at stå for service, vedligeholdelse og reparation af værktøjsmaskiner, da vi har vores eget maskinværksted. Vi kan finde alle relevante værktøjsmaskiner inden for blandt andet CNC og bearbejdning.

Vi har en del kunder i vores eget lokalområde omkring Hillerød, Frederikssund og på resten af Sjælland, men vi finder også gerne brugte værktøjsmaskiner til kunder i resten af landet.

Sådan finder vi den rette maskine til dig

Når vi ved, hvilken maskine du har brug for, tager vi kontakt til forskellige maskinleverandører for at finde den konkrete maskine.

Når den er fundet, sender vi dig en beskrivelse af maskinen, samt informationer omkring hvem der har den til salg.

Efterfølgende kan du enten selv tage kontakt til forhandleren, eller vi kan gøre det for dig.

Kontakt os og få hjælp til at finde brugte værktøjsmaskiner

Vi står klar med vores ekspertise til at hjælpe dig med at finde brugte værktøjsmaskiner, som passer til dine ønsker og behov samt din økonomi. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for at give os en beskrivelse af den maskine, du søger.

Ring på telefon 41 17 16 18, skriv til vores e-mail nmt@nmt-aps.dk eller udfyld kontaktformularen her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Skriv til os hvis du vil vide mere​

​Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Skriv til mig via formularen, send en mail, eller ring direkte.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det går godt i metalbranchen

​Vi har den store fornøjelse at supportere Multicut I Vildbjerg. Multicut er vel sagtens den virksomhed der i øjeblikket ekspanderer mest i Danmark.  

Læs mere om os HER.

​Firmainformation

Nørgaard Maskin Teknik ApS

v/ Jørgen Nørgaard

CVR: 32947379​

Kontaktinformation

Telefon: 41 17 16 18

E-mail: nmt@nmt-aps.dk

Adresseinformation

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.