Maskinflytning af alle maskiner både internt og eksternt

Har du brug for en erfaren og kompetent virksomhed til maskinflytning i Hundested, Frederikssund, Hillerød eller et helt fjerde sted i Danmark, er vi hos Nørgaard Maskin Teknik ApS eksperter i flytning af alle typer maskiner fra A til B, men også internt i virksomheder. Skal du bruge dine maskiner et andet sted, kan vi transportere dem sikkert for dig.

Det kræver det helt rigtige transportmiddel af flytte såvel store som små maskiner. I og med at vi har været mange år i branchen, har vi hjulpet mange virksomheder med at få flyttet forskelligartet maskiner ved eksempelvis flytning til nyt domicil.

Bestil professionel maskinflytning, og slip for bekymringer

​Vil du være sikker på at få udført en maskinflytning sikkert og med respekt for dine maskiner, er Nørgaard Maskin Teknik professionelle, der har gjort det mange gange før.

Sådan slipper du for bekymringer, og du kan være helt sikker på, at der ikke sker noget, da vi flytter med omhu.

Har du en forestående flytning eller andet behov for at få hjælp til maskinflytning, er vi gerne behjælpelige. Vi er yderst fleksible og kan oftest også træde til, hvis der er tale om akut flytning. Tag kontakt til os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for nærmere aftale

​Skal vi hjælpe dig med at flytte en eller flere maskiner, har vi de rette maskiner og transportmidler til at gøre det hurtigt og effektivt. 

Kontakt os for et tilbud, eller aftal nærmere på telefon 41 17 16 18. Du skal også være velkommen til at skrive til os på e-mail nmt@nmt-aps.dk.

Skriv til os hvis du vil vide mere​

​Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Skriv til mig via formularen, send en mail, eller ring direkte.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det går godt i metalbranchen

​Vi har den store fornøjelse at supportere Multicut I Vildbjerg. Multicut er vel sagtens den virksomhed der i øjeblikket ekspanderer mest i Danmark.  

Læs mere om os HER.

​Firmainformation

Nørgaard Maskin Teknik ApS

v/ Jørgen Nørgaard

CVR: 32947379​

Kontaktinformation

Telefon: 41 17 16 18

E-mail: nmt@nmt-aps.dk

Adresseinformation

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.