Om Nørgaard Maskin Teknik ApS

Det går godt i metalbranchen:

Vi har den store fornøjelse at supportere bl.a Multicut I Vildbjerg. Multicut er vel sagtens den virksomhed der i øjeblikket ekspanderer mest i Danmark. Multicut formår at tegne store ordre og rammeaftaler der muliggør investeringer i stor størrelse. Disse udvidelser af virksomheden er NMT en lille men meget interessant del af, hvor i vi med opstilling af maskiner & repara​tion af eksisterende maskiner supporterer Multicut.

Når det regner på præsten drypper det som oftest på degnen, og Multicut's fremgang virker inspirende på andre, Dette mærkes tydeligt da andre også begynder at investere i nyt eller brugt materiel.

De virksomheder vi supporterer på Sjælland, har ligeledes en øget ordrebeholdning der tydeligt vises i at alle spindler er i brug og at maskine nedbrud derfor skal repareres omgående.

2015 går på held og vi har haft et fantastisk år, og ser meget lyst på 2016.

Kvalifikationer:

I de forløbne år har jeg tilegnet mig en stor og bred viden omkring værktøjsmaskiner. Denne viden strækker sig i en årelang periode med service og reparation af værktøjsmaskiner samt salg og markedsføring. Mine primære ydelser vil være på service & reparation af værktøjsmaskiner. Nørgaard Maskin Teknik tilbyder ligeledes support i forbindelse salg og køb af brugte værktøjsmaskiner. I denne forbindelse kan, hvis ønskes udarbejdes en tilstandsrapport før køb/salg på den valgte maskine.

Vores samarbejde med Bast & Co A/S samt Reparo ApS muliggør at Nørgaard Maskin Teknik kan tilbyde hele servicepakken.

Alle samarbejdspartnere som er de førende på marked, gør det muligt for Nørgaard Maskin Teknik at tilbyde totale maskinreparationer uanset maskine og jobbet størrelse. Via nævnte samarbejdspartnere kan jeg tilbyde alle former for CNC support, reparation, datatransmissioner samt opgradere ældre maskiner med ny og nutidig CNC styring.​

Skriv til os hvis du vil vide mere​

​Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Skriv til mig via formularen, send en mail, eller ring direkte.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det går godt i metalbranchen

​Vi har den store fornøjelse at supportere Multicut I Vildbjerg. Multicut er vel sagtens den virksomhed der i øjeblikket ekspanderer mest i Danmark.  

Læs mere om os HER.

​Firmainformation

Nørgaard Maskin Teknik ApS

v/ Jørgen Nørgaard

CVR: 32947379​

Kontaktinformation

Telefon: 41 17 16 18

E-mail: nmt@nmt-aps.dk

Adresseinformation

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.