Reparationer af værktøjsmaskiner i høj kvalitet

Hos Nørgaard Maskin Teknik i Hundested, er vi specialister i alle former for reparationer af værktøjsmaskiner. Har du nogle maskiner i din virksomhed i Frederikssund, Hillerød eller andre steder på Danmark, kan vi hjælpe med service af værktøjsmaskiner og reparation.

Derudover tilbyder vi vores kompetencer i forbindelse med salg, markedsføring, support og tilstandsrapporter. Det gælder også CNC-maskiner, hvor vi endvidere kan udføre datatransmission og opgradering af ældre maskiner, så de får en ny og nutidig CNC-styring. Kontakt os, hvis har brug for professionel assistance til reparation af maskiner af forskellig karakter.

Professionel og erfaren reparation af værktøjsmaskiner

​Når det kommer til reparation af værktøjsmaskiner, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har en professionel tilgang - og vores mangeårige erfaring bidrager til, at vi hurtigt kan lokalisere eventuelle fejl og skader og efterfølgende kan udbedre dem.

​Vi samarbejder med Bast & Co A/S og Reparo ApS, hvilket gør det muligt for os at tilbyde en hel servicepakke. Disse samarbejdspartnere er de førende på markedet, og derfor kan vi blandt andet tilbyde reparation af værktøjsmaskiner af enhver art.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. 

Du kan kontakte os hos Nørgaard Maskin Teknik på telefon 41 17 16 18. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på e-mail nmt@nmt-aps.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os hvis du vil vide mere​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Nørgaard Maskin Teknik ApS

v/ Jørgen Nørgaard

CVR: 32947379​

Kontaktinformation

Telefon: 41 17 16 18

E-mail: nmt@nmt-aps.dk

Adresseinformation

Indertoften 5

3390 Hundested

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.